• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۵۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴
آذربایجان غربی » سیاسی

عامل حوادث سوریه، آمریکا و صهیونیست‌ها هستند 

امام‌جمعه میاندوآب گفت: مقام معظم رهبری در بیانات خویش به روشنی و با استدلال مشخص کردند که مقصر و متهمین اصلی در منطقه و حوادث سوریه؛ آمریکایی جنایت‌کار و رژیم غاصب صهیونیستی هستند.

عامل حوادث سوریه، آمریکا و صهیونیست‌ها هستند 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام حسن‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تحولات منطقه، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این صحبت‌های کلیدی تحولات منطقه را تحلیل کردند.
 
 امام‌جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری چند سال پیش از تحول در منطقه سخن به میان آورده بودند، گفت: در این تحولات باید ایران و مسلمان باید نقش ایفا کرده و با خاصیت و تأثیرگذار باشند.
 
 وی گفت: مقام معظم رهبری در بیانات خویش به روشنی و با استدلال مشخص کردند که مقصر و متهمین اصلی در منطقه و حوادث سوریه؛ آمریکایی جنایت‌کار و رژیم غاصب صهیونیستی هستند.
 
 حسن‌زاده با اشاره به بمباران سوریه بعد از بشار اسد توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا و تجاوز به خاک سوریه، تصریح کرد: آیا غیر از این است که در پشت پرده این اتفاقات آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند و این اتفاق را برنامه‌ریزی کرده بودند.
 
 امام‌جمعه میاندوآب تصریح کرد: دنیا این را بداند همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند با درایت جبهه مقاومت و با همت و غیرت جوانان سوری نه دیگران؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه به اهداف خود دست نخواهند یافت.
 
 وی با بیان اینکه کشور‌هایی که در دنیا به کوچک‌ترین مسئله واکنش نشان داده و دم از حقوق بشر می‌زدند امروز در مورد حضور نظامی یک رژیم غاصب در خاک یک کشور روزه سکوت گرفته‌اند، اظهار کرد: این کشور‌های اروپایی و آمریکایی نه تنها متأسفانه در مورد محکومیت این جنایات و اقدامات حرفی نمی‌زنند؛ بلکه حتی تأیید نیز می‌کنند.
 
 حسن‌زاده تصریح کرد: ان‌شاءالله گذشت زمان نشان خواهد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه به اهداف خود دست نخواهند یافت و به کمک جبهه مقاومت آمریکا از منطقه اخراج و رژیم صهیونیستی نیز نابود خواهد شد و این یک شعار نیست؛ بلکه در هشت سال دفاع مقدس ما ثابت کردیم که هر کجا مقاومت، ایمان و مکتب ایثار باشد؛ پیروز خواهیم بود.
 
 امام‌جمعه میاندوآب افزود: ما در دوران دفاع مقدس با دستان خالی در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح که تمام دنیا نیز از آن پشتیبانی می‌کردند؛ ایستادیم و با ایمان و باور به خدا و امداد الهی و مکتب مقاومت به پیروزی رسیدیم.
 
 وی با اشاره به سوابق تاریخی و دینی در زمینه پیروزی مقاومت و جبهه حق، گفت: پیروزی نهایی از آن مقاومت و جبهه حق است و این یک وعده الهی و قطعی است و لذا مأیوس نخواهیم شد.
 
 حسن‌زاده با بیان اینکه اگر در این مرحله در سوریه حضور نداشتیم دلیل داشت، اظهار کرد: از جانب کشور سوریه مطالبه و درخواستی نداشتیم؛ اما چند سال پیش اگر حضور داشتیم؛ دولت سوریه از ما درخواست کرده بود.
 
 امام‌جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه نیرو‌های مسلح ما مایه عزت و افتخار هستند، تصریح کرد: ما خون می‌دهیم؛ اما خاک نمی‌دهیم و این را بار‌ها ثابت کرده‌ایم.
 
 وی به بحث فضای مجازی اشاره و با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در این زمینه بار‌ها توصیه و تأکید بر لزوم هوشیاری داشته‌اند، افزود: یکی از علل شکست دولت سوریه در اتفاقات اخیر نیز فضای مجازی و عملیات روانی گروه‌های مسلح و تروریست در فضای مجازی بود.
 
 حسن‌زاده با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه در این زمینه تذکر دادند که هر کس در هر کجا به اعتقاد و باور مردم دست‌اندازی کند باید با او برخورد شود، اظهار کرد: دشمن ابتدا در فضای مجازی قدرت ما را تضعیف و سپس در فضای حقیقی اهداف خود را پیگیری می‌کند.
 
 امام‌جمعه میاندوآب گفت: امروز در سوریه شاهد هستیم که دشمنان زیرساخت‌های سوریه را تخریب می‌کنند؛ اما در حوزه فضای مجازی کاری ندارند؛ چون که در این فضا با عملیات روانی و تحت‌تأثیر قرار دادن باور و افکار مردم اهداف خود را پیگیری می‌کند.
 
 وی با تأکید بر اینکه مسئولان باید هوشیار بوده و از دشمن غافل نشوند، افزود: تمام این اقدامات و نقشه‌های دشمنان به خاطر ایران است و لذا باید با تمام قدرت در بخش‌های مختلف در جبهه جهاد تبیین وارد میدان شد.
 
 حسن‌زاده با بیان اینکه دشمن به هیچ کس رحم نمی‌کند همچنان که در سوریه شاهد هستیم، تصریح کرد: جهل مردم دشمن را پیروز می‌کند و لذا باید اتحاد و انسجام خود را حفظ و در مکتب شهید سلیمانی قدم برداشت و نقشه‌های دشمن را خنثی کرد.
 
امام‌جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه یهود صهیونیست دشمن اصلی بشریت است، گفت: صهیونیسم به دنبال توسعه فعالیت‌های خود بوده و لذا باید هوشیار بود و در مقابل این غده سرطانی ایستاد و نقشه‌هایش را خنثی ساخت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)